Sivu 1/2

Belkku unessa

Lähetetty: 17 Marras 2017, 14:00
Kirjoittaja katoi
Mikä tätä forumia nykyään vaivaa kun ei juuri kukaan kirjoita tänne mitään ? Ennen Suonsyrjä episodia tänne tuli ihan mukavasti viestiä ja nyt tämä foorumi nukkuu kuin ruususen unta.
Jäikö erimielisyydet kenties sopimatta vai mistä kiikastaa. Jäsenet varmaankin tietää asiasta enemmän, mutta olisihan se kiva tietää meidän muittenkin. Haloo aikuiset miehet !!!!!!

Re: Belkku unessa

Lähetetty: 17 Marras 2017, 22:20
Kirjoittaja Kulakki
Noh. Osaksi saattaa johtua joidenkin tavasta tuoda mielipiteensä esiin. Jos vaikka laitan kuvan että tässä kunnostetaan belaruksella peltoa niin alkaa huuto että nuo fiskarsin aurat on ihan perseestä ja tuo sampo lepakkokarhi se vasta rektumista onkin. Tämä siis kuvitteellisena esimerkkinä. :D Niin eipä siinä sitten muuta kuin laitetaan Anja Niskasen isoin ja ainut hitti soimaan. :lol:

Re: Belkku unessa

Lähetetty: 18 Marras 2017, 08:28
Kirjoittaja Rokressi
On muuten ihan hyvä piisi :)

Re: Belkku unessa

Lähetetty: 18 Marras 2017, 20:48
Kirjoittaja ukki
Olisikko tämä sateinen syksy tehnyt foorumin väen apeaksi?

Jospa se nyt pimeinä talvi iltoina piristyy, kun ei voi ulkona tehdä muuta kuin lumitöitä!!


ukki

SeRe: Belkku unessa

Lähetetty: 18 Marras 2017, 21:30
Kirjoittaja nokka kone
Kyllä se "suonsyrjä episodi" oli selvä hiljentymisen syy. Oli kuiteski yksi niistä harvoista aktiivisista turisijoista ja tuli kuvaa mailmanparannukkeen ym,

Re: Belkku unessa

Lähetetty: 18 Marras 2017, 21:52
Kirjoittaja japes
Niin, Suonsyrjän tietotaito ja etenkin aktiivisuus oli kiitettävää, taisipa olla aktiivisin jäsen. Ja kaikkihan me ollaan omanlaisiamme. Nyt väki on ongelmissa suoraan yhteydessä Suonsyrjään, niin minäkin teen. Aina saa apua.
Ja lopuksi, minun mielestäni koko episodi oli ihan turha!!!! Ehkäpä se hänen aktiivisuutensa sitten ärsytti jotakuta, tässä lopputulos!

Re: Belkku unessa

Lähetetty: 19 Marras 2017, 11:51
Kirjoittaja nokka kone
japes kirjoitti:Niin, Suonsyrjän tietotaito ja etenkin aktiivisuus oli kiitettävää, taisipa olla aktiivisin jäsen. Ja kaikkihan me ollaan omanlaisiamme. Nyt väki on ongelmissa suoraan yhteydessä Suonsyrjään, niin minäkin teen. Aina saa apua.
Ja lopuksi, minun mielestäni koko episodi oli ihan turha!!!! Ehkäpä se hänen aktiivisuutensa sitten ärsytti jotakuta, tässä lopputulos!
Niin minäkin olen suoraan ongelmatilanteissa suoraan häneen yhteydessä, :wink:
Senkin takia täällä hiljaisempaa :D

Re: Belkku unessa

Lähetetty: 19 Marras 2017, 15:53
Kirjoittaja katoi
Aika varmat mielipiteethän Suonsyrjällä oli ja ärsyttävää väliin se kirjoitustyyli, mutta ei minustakaan olisi ollut aihetta muiluttaa häntä foorumilta.
Se kun on kaksi kaikesta tietävää vastakkain ja kumpikaan ei anna periksi mielipiteille on hankala sopia. Suonsyrjän bisnekset tuli väliin mielestäni liian näkyvästi esiin forumilla.

Re: Belkku unessa

Lähetetty: 19 Marras 2017, 16:56
Kirjoittaja Vilske
Ehkä keskustelufoorumien suosio on laskevaa kun vähän raskaan sorttista käyttää esim. kännykällä lukemisen ja varsinkin kommentoinnin osalta.
Kätevämpi mennä tietokoneen ääreen kirjoittelemaan mutta hieman on kieltämättä väsymystä havaittavissa aktiivisuudessa täällä.
Facessa on mukavasti käyttäjiä ja keskustelua tuolla suljetulla Belarus-traktorit sivulla.
Kuvien helppo käyttäminen viestien yhteydessä on tuon Facebookin vahvuus kun melkein jokaisella se älykännykkä on askareissa mukana.

Re: Belkku unessa

Lähetetty: 19 Marras 2017, 18:02
Kirjoittaja Petri
Vilske kirjoitti: Facessa on mukavasti käyttäjiä ja keskustelua tuolla suljetulla Belarus-traktorit sivulla.
Fb on hyvä baaripuheiden tapaiseen jutusteluun, mutta jos tietoa kaipaa, niin fb on kaiken tiedon hautausmaa. Foorumeilta pystyy hakutoimintojen ansioista kaivamaan vaikka mitä esiin arkistojen syövereistä, mikä naamakirjassa ei kyllä onnistu. Vaikka se onkin hauska porina-alusta, niin asiallisesti toivoisi foorumin pysyvän elossa!

Petri

Re: Belkku unessa

Lähetetty: 19 Marras 2017, 19:40
Kirjoittaja katoi
Tuotapa en tiennytkään, että facebook:iin on siirrytty keskustelemaan. Kiitos tiedosta.

Re: Belkku unessa

Lähetetty: 19 Marras 2017, 20:10
Kirjoittaja katoi
Kävinpä kurkkaamassa facessa ja tarkoittaako tuo jäseneksi liittyminen siellä, että pitää olla belaruskerhon jäsen ?

Re: Belkku unessa

Lähetetty: 19 Marras 2017, 21:59
Kirjoittaja Vilske
katoi kirjoitti:Kävinpä kurkkaamassa facessa ja tarkoittaako tuo jäseneksi liittyminen siellä, että pitää olla belaruskerhon jäsen ?
Ei tarvitse olla kerhon jäsen, likkaat vaan kohtaan että haluat liittyä jäseneksi kyseiseen keskusteluun.
Kerholaisia on ollut perustamassa sivua mutta ei kerho jolla on oma vapaa sivusto facessa https://www.facebook.com/BelarusGruppaFinljandija" onclick="window.open(this.href);return false;

Re: Belkku unessa

Lähetetty: 20 Marras 2017, 21:09
Kirjoittaja katoi
Selailin tuolla facessa ja parempi mielestäni kuin tämä vanha forumi. Sieltähän löytyi kaivattu Suonsyrjäkin ja oli kirjoitellut vielä fiksusti. :D

Re: Belkku unessa

Lähetetty: 21 Marras 2017, 01:03
Kirjoittaja kimmoa
Ei se fb ole aina avain onneen. Ehkä belkkuasioissa ero ei ole niin suuri mutta jos joku seuraa ryhmää "saabistit" ja sitten lukee vastaavasti saabclub.fi -foorumia niin huomaa kyllä että fb on märkäkorva-amisten temmellyskenttä ja foorumilta löytyy vastaukset hankalampiin kysymyksiin (jos sieltäkään). Useimmiten ne toki saa itse selvittää....