Sivu 1/1

Belaruskerho Farmarissa

Lähetetty: 24 Heinä 2007, 20:46
Kirjoittaja pelarusmaisteri
Belaruskerhosta on pari edustajaa menossa Farmari näyttelyyn Kuopioon, lauantaiksi ja sunnuntaiksi, eli 28-29 päivä. Nähtävästi mennään fordsonkerhon siivellä, mutta jos bongaa näyttelyssä belaruksen, niin lähistöltä pitäisi löytyä myös pari belkkukerholaista.

Ja mukaan otetaan roppakaupalla belaruslippiksiä!

Lähetetty: 25 Heinä 2007, 21:27
Kirjoittaja =MTZ=
Belarus kerholle on varattu infopiste samasta kopista fordson ja valmet kerhojen kanssa. Heti b- portin vieressä on neljä belarusta, joten paikan löytämisessä ei luusisi olevan ongelmia. Rekvisiittaa infopisteeseen on luvassa ainakin MTZ-50:n opetustaulun verran.

Kävi vaan tänään, juuri edellisenä iltana ennen näyttelyä niin, että MTZ-2:n startti sanoi sopimuksen irti. Luultavasti runkolaakeri leikkasi kiinni, kun en kerran muistanut laittaa pakkosyöttöä päälle. PD-10 luonnollisesti oli aika lujilla pitkän starttauksen aikana, sikäli ihan ymmärrettävää. Hinaamalla tulille, ei muu auta. Ja kyllähän se Belarus sen jaksaa vetää, ei siinä mitään.

Itse asiaan: Minulle saa käydä tarjoamassa vastaavanlaista tarttimoottoria, mikäli semmoinen joutavana joltakin löytyy. Myös vinkit mahdollisista varaosista ovat tervetulleita.

Lähetetty: 30 Heinä 2007, 00:14
Kirjoittaja EJH10
No niin siellähän sitä palloiltiin, toivottavasti kävijät sai sopivasti tietoa kerhon olemassa olosta :D