Sivu 1/1

Maalia belarukseen.

Lähetetty: 20 Syys 2016, 22:18
Kirjoittaja kaikkonen
Onkohan viellä olemassa maalia joka punaisesta päivettyessään muutuvat ruskehtavaksi eikä mariapuuron väriseksi?

Re: Maalia belarukseen.

Lähetetty: 21 Syys 2016, 20:44
Kirjoittaja audiq
Karpalon värisestä Miranolista tulee ainakin marjapuuroa. En osaa siis vastata kysymykseesi, mutta sen pystyn vinkkaamaan, että älä ainakaan Miranolia laita.

Re: Maalia belarukseen.

Lähetetty: 22 Syys 2016, 06:56
Kirjoittaja Zetoristi
Vantaalla Koivuhaassa on ammattilaisten automaalimyymälä, sieltä saa maalausvinkkejä ja kunnon maalit kohtuulliseen hintaan. Liikkeen oikeaa nimeä en nyt muista, (on kyllä ostokuitti tallessa), mutta liike löytyy varmaan googlettamalla, jos haluaa oikeat maalit ja värisävyt. :wink:

Re: Maalia belarukseen.

Lähetetty: 22 Syys 2016, 16:14
Kirjoittaja kaikkonen
2k maaleja en rupea sotkemaan tähän traktoriin.. Pitäs hioa kaikki pois tai maalata eristävällä pohjamaalilla (kallis kallis). Edellinen omistaja oli maalaillu just miranoolilla. Automaalien kiilto ei mielestäni sovi kovin hyvin traktoriin. Yhden deutzin maalasin 2k maalilla joka oli "himmennetty" nopealla kovettimella, mielestäni lopputulos oli lähinnä muovisen näköinen. Siinäkin oli hytinrunko maalattu termoplastisella maalilla joka reagoi suunnilleen kaiken kans ja maalin poistaminen oli melko työlästä..Kuva

Re: Maalia belarukseen.

Lähetetty: 22 Syys 2016, 16:26
Kirjoittaja Timukka
Zetoristi kirjoitti:Vantaalla Koivuhaassa on ammattilaisten automaalimyymälä, sieltä saa maalausvinkkejä ja kunnon maalit kohtuulliseen hintaan. Liikkeen oikeaa nimeä en nyt muista, (on kyllä ostokuitti tallessa), mutta liike löytyy varmaan googlettamalla, jos haluaa oikeat maalit ja värisävyt. :wink:
Olikohan se coraväri? Olen siellä itekin teettäny spraypurkkiin maalia drag starin lokasuojan maalausta varten joku vuosi sitten.

Re: Maalia belarukseen.

Lähetetty: 22 Syys 2016, 22:42
Kirjoittaja mtz82
Kaubamajassa on belaruksen maalia, kai siinä on sävy kohillaan. Hintaa oli alle kympin ja olikohan 0,8l jos oikein muistan.