505 ilman puhdistin

Belarus traktoreihin liittyviä ja miksei muitakin korjausohjeita

Valvoja: pelarusmaisteri

miko80
Viestit: 35
Liittynyt: 14 Maalis 2012, 06:29

505 ilman puhdistin

Viesti Kirjoittaja miko80 »

tuossa ku jotenki niin huonosti lähti käyntiin aluksi luulin kyllä ettei saa polttoainetta käytin suodattimen ylhäällä ei ollu jäätä havaittavissa.sit pumppasin käsi pumpulla hulluna mut en tiiä mite se toimii ku se ruutaa ulos päin ainetta ku sitä pumppaa ja samalla otin ilman putsarin tai sen muovisen hatun pois ja heti pärähti käyntiin.

siis nyt en ihan varma kummassa oli vika poltto aineen saannissa vai ilman saannissa ku sain käyntiin nii erehyin kurkkaan ilman putsariin otta lampulla..niin mitä näinkään se reikä oli ummessa niinku steariinia sellaista paraviinia, no ei muutaku ala puolelta se lautanen irti niin iha kaikki öljy muuttunu sellaiseksi steariiniksi.

puhistin sen rapsuttelin irti mut sitä karvaa tai mitä sielä nyt onkaa nii sitä on niinku kaksi sellaista viisi senttii paksuu laissia sielä ja sitä toista vaikia saaha puhtaaksi siitä jankista jätänkö sen suosiolla pois ja laitan vain sen toisen osan,niin ainaki ite aattelin ja sit käykö sinne ihan moottori öljy ja laitetaanko sitä sinne pikkusen pohjalle siihen eka kanttiin vai kuinka paljo.vai onko jotaki jippos konsteja koko putsari hommaan aika aatamin aikainen öjy hässäkkä kertokaapa viisaammat.

mikä on muuttanu sen öljyn sellaiseksi kiinteeksi.lunta eikä vettä kovin paljo pitäs päästä ku ihan ehejä on mulla se muovinen hattu mikä pistetään kone pellin läpi sinne paikalleen.kiitos
ukki
Viestit: 865
Liittynyt: 25 Heinä 2007, 07:17
Paikkakunta: Eedenistä itään

Re: 505 ilman puhdistin

Viesti Kirjoittaja ukki »

Pese ne täyttee polttoöljylla ja kuivaa. Moottoriöljyä siihen merkkiuraan ja pohjamaljan reikiin asti.
Talvilla vetää lumipölyä lingotessa, vaihdettava useimmin öljyt siihen ilmansuodattimeen. Auttaa, jos teet vanhasta nivelakselin suojaputkesta jatko osan (siitä pienemmästä putkesta katkaiset palasen ilmansuodattimen yläpäähän, on silloin tiivis), jolloin muovihattu nousee ylenmäksi. Imansuodin hattu metsässä liikkuessa tahtoo olla jatkuvasti putoavasta lumesta johtuen lumen sisässä.

ukki
Belaruksen ratissa vuodesta 1966
Vilske
Viestit: 3039
Liittynyt: 24 Heinä 2007, 19:16
Paikkakunta: Iitti

Re: 505 ilman puhdistin

Viesti Kirjoittaja Vilske »

Tehtaan huoltovideosta perusteellisempi ilmanputsarin huolto.
Jokapäivä työkaluna Belarus
505 1983
920S 2002
952GL 2003
"Belaruksen hallinta on helpointa siihen suuntaan mihin se on jo menossa"
Kerho facebookissa
Vastaa Viestiin