Maalia belarukseen.

Belarus traktoreihin liittyviä ja miksei muitakin korjausohjeita

Valvoja: pelarusmaisteri

kaikkonen
Viestit: 284
Liittynyt: 29 Loka 2010, 01:33

Maalia belarukseen.

Viesti Kirjoittaja kaikkonen »

Onkohan viellä olemassa maalia joka punaisesta päivettyessään muutuvat ruskehtavaksi eikä mariapuuron väriseksi?
audiq
Viestit: 45
Liittynyt: 10 Tammi 2014, 22:20

Re: Maalia belarukseen.

Viesti Kirjoittaja audiq »

Karpalon värisestä Miranolista tulee ainakin marjapuuroa. En osaa siis vastata kysymykseesi, mutta sen pystyn vinkkaamaan, että älä ainakaan Miranolia laita.
Zetoristi
Viestit: 105
Liittynyt: 16 Heinä 2009, 20:32

Re: Maalia belarukseen.

Viesti Kirjoittaja Zetoristi »

Vantaalla Koivuhaassa on ammattilaisten automaalimyymälä, sieltä saa maalausvinkkejä ja kunnon maalit kohtuulliseen hintaan. Liikkeen oikeaa nimeä en nyt muista, (on kyllä ostokuitti tallessa), mutta liike löytyy varmaan googlettamalla, jos haluaa oikeat maalit ja värisävyt. :wink:
kaikkonen
Viestit: 284
Liittynyt: 29 Loka 2010, 01:33

Re: Maalia belarukseen.

Viesti Kirjoittaja kaikkonen »

2k maaleja en rupea sotkemaan tähän traktoriin.. Pitäs hioa kaikki pois tai maalata eristävällä pohjamaalilla (kallis kallis). Edellinen omistaja oli maalaillu just miranoolilla. Automaalien kiilto ei mielestäni sovi kovin hyvin traktoriin. Yhden deutzin maalasin 2k maalilla joka oli "himmennetty" nopealla kovettimella, mielestäni lopputulos oli lähinnä muovisen näköinen. Siinäkin oli hytinrunko maalattu termoplastisella maalilla joka reagoi suunnilleen kaiken kans ja maalin poistaminen oli melko työlästä..Kuva
Timukka
Viestit: 816
Liittynyt: 17 Helmi 2010, 08:41

Re: Maalia belarukseen.

Viesti Kirjoittaja Timukka »

Zetoristi kirjoitti:Vantaalla Koivuhaassa on ammattilaisten automaalimyymälä, sieltä saa maalausvinkkejä ja kunnon maalit kohtuulliseen hintaan. Liikkeen oikeaa nimeä en nyt muista, (on kyllä ostokuitti tallessa), mutta liike löytyy varmaan googlettamalla, jos haluaa oikeat maalit ja värisävyt. :wink:
Olikohan se coraväri? Olen siellä itekin teettäny spraypurkkiin maalia drag starin lokasuojan maalausta varten joku vuosi sitten.
mtz82
Viestit: 58
Liittynyt: 27 Syys 2007, 09:21
Paikkakunta: Imatra

Re: Maalia belarukseen.

Viesti Kirjoittaja mtz82 »

Kaubamajassa on belaruksen maalia, kai siinä on sävy kohillaan. Hintaa oli alle kympin ja olikohan 0,8l jos oikein muistan.
mtz82
Vastaa Viestiin