501 startti

Belarus traktoreihin liittyviä ja miksei muitakin korjausohjeita

Valvoja: pelarusmaisteri

terojl
Viestit: 6
Liittynyt: 11 Loka 2020, 06:39

501 startti

Viesti Kirjoittaja terojl »

Hei! Olen uusi naama täällä :) Kiva päästä juttelemaan belaruksista teidän kanssa. Käynti täällä saattaa hetken kestää, kun työn alla ovat -76 vm 501 sekä -85 vm 525 :lol: Molemmat ovat jääneet kovan yritystoiminnan raiskaamina seisomaan metsään -90 luvulla. Nytten on omistaja vaihtunut ja tarkoitus on noi ajoon saada. Onneksi ei ole aikataulua, muutehan stressi tulisi :lol:

501stä on tarkoitus saada käyntiin. Oma syöttöpumppu on jumissa, joten otettiin 525 pumppu (tämä pumppu saatiin liikkeelle puhdistuksen, huollon ja herkistelyn jälkeen). Pumppu vaikuttaa pelaavan. Löpöä tulee suuttimille johtavista putkista, kun liittimiä hieman löysää. Savua tulee hieman piipusta. Hehkun lanka hehkuu punaisena normaalin ajan puitteissa.

Starttimoottori on ollut aina laiska. Ja sitä se on nytkin :D
https://drive.google.com/file/d/1B33zf1 ... sp=sharing

Foorumilla on ollut puhetta nopeammasta startista.
Mitä starttimoottorin merkkiä ja mallia voisi ajatella kokeilevansa?
Ja mistä kaupasta nuita voisi etsiä?

/Tero
terojl
Viestit: 6
Liittynyt: 11 Loka 2020, 06:39

Re: 501 startti

Viesti Kirjoittaja terojl »

Nyt pyörittää hyvin: akusta lähtee 950 A virtaa. Oli vielä toinen akku rinnalla. Laitettiin varuilta toinen päävirtakatkaisija ja siten kahdennettiin järjestelmä. Nyt pyörittää :D
PetriL
Viestit: 25
Liittynyt: 17 Syys 2009, 08:25

Re: 501 startti

Viesti Kirjoittaja PetriL »

Hienoa, lähtikö käyntiin, kun kerran savuakin lykkäsi? Laita vaan tarinaa, videoita ja kuvia projektin etenemisestä muidenkin seuraajien iloksi. Varmaan saat vinkkejä ja neuvoja täältä ongelmien yllättäessä.
Vastaa Viestiin