Pohjois-Korean traktorit

täällä saavat belkkumiehet ja -naiset turista kaikista asioista

Valvoja: pelarusmaisteri

johannes
Viestit: 83
Liittynyt: 23 Loka 2009, 18:09
Paikkakunta: halikko

Re: Pohjois-Korean traktorit

Viesti Kirjoittaja johannes »

Ei kai noi fiiatit sentään pohjoiskorealaisia ole. :shock:
Belarus 820 1982
kimmoa
Viestit: 731
Liittynyt: 31 Heinä 2007, 21:13
Paikkakunta: Sievi

Re: Pohjois-Korean traktorit

Viesti Kirjoittaja kimmoa »

Voisivat hyvinkin olla. Fiat ainakin möi sinne autotehtaan ja siellä tehtiin Paliota/Albeaa. Video tästä löytyi jostakin juutuubista, mutta en enää muista osoitetta eikä tullut laitettua talteen. Ehkäpä pulju aikoinaan teki enemmänkin kauppaa Koreaan ja möi traktoreita taikka niiden tehtaan. Noissa kun ei näyttänyt lukevan Fiat missään paikkaa vaan olivat jonkin muun merkin alla. Jotain YTO tms näytti lukevan keulamerkissä.

Katsokaapa videota kohdassa 4.59. Onko oikeanpuoleisen jannun päässä Niken lippis? :D

Kun tässä yksi jos toinenkin, allekirjoittanutkin, Pohjois-Korealle irvailee niin kannattaa kuitenkin muistaa että vastustajan demonisointi on vanha hyväksi havaittu keino. Emme tiedä, onko todellisuus maassa niitten omien propagandavideoiden tapaista vaiko lännen valtamedian esittämien faktojen mukainen. Kukaan tuskin on tuolla tästä porukasta käynyt. Esim. Venäjästäkin Suomessa uutisoidaan pelkästään negatiiviset asiat, miksei sitten Pohjois-Koreastakin.
920GL
Viestit: 707
Liittynyt: 24 Heinä 2007, 21:43
Paikkakunta: Kurikka

Re: Pohjois-Korean traktorit

Viesti Kirjoittaja 920GL »

Melkein yhtä suurta demonisointia harrastetaan Valko-Venäjän suhteen, media huutaa kaikki ihmisoikeus ja talousongelmat mitä ikinä keksitään ja kurjuuden mikä maassa vallitsee. Hyvin se kurjuus on siellä peitetty ainakin sen perusteella mitä siellä kaks kertaa käyneenä itse on maasta nähnyt...
Belarus 952.3 Isme 140L etukuormain
DT-14 vm.-57
Vastaa Viestiin