Hauskaa :)

täällä saavat belkkumiehet ja -naiset turista kaikista asioista

Valvoja: pelarusmaisteri

Vilske
Viestit: 3039
Liittynyt: 24 Heinä 2007, 19:16
Paikkakunta: Iitti

Hauskaa :)

Viesti Kirjoittaja Vilske »

Olipa tullut sukellusveneprikaatiin taas joukko alokkaita, ja oli aika katsoa, että mitä nämä alokkaat osasivat.
Upseerit kiertelivät joukkoa ja kyselivät jokaiselta mitä tämä osasi. Kaikki sujui ihan tavanomaisesti, mutta sitten tuli nuoren ikänsä opiskellut ja valmistunut alokas diplomi-insinööri eteen.
Häneltä saatiin vastaukseksi että hän osaa tehdä "ugli-muglin". Siinäpä sitä sitten upseerien keskuudessa ihmeteltiin että mikä se "ugli-mugli" oikein oli. No, eihän itse esikunta voinut antaa periksi ja sanoa että emme tiedä mikä se "ugli-mugli" on.

Siispä insinööri-alokas päästettiin metalliverstaalle touhuamaan. Ensimmäisellä viikolla alokkaalla oli edessään muutaman kuutiometrin kokoinen teräskuutio, jota hän siinä kilkutteli ja värkkäsi. Seuraavalla viikolla kuution yläpää alkoi muistuttaa vähän palloa. Viikon päästä insinööri-alokas oli saanut rälläköityä kuutiosta pallon. Siinä sitä sitten ihmeteltiin esikunnan kesken että mitä ihmettä se tuo insinööri-alokas oikein värkkää? Seuraavaksi alokas rupesi poraamaan pallon täyteen isoja reikiä. Sitten hän alkoi näiden reikien kautta kovertaa palloa ontoksi. Vihdoin ja viimein, monen viikon jälkeen upseerien hölmistyneiden kasvojen edessä tökötti suuri ontto metallipallo, jossa oli reikiä. Sitten alokas tokaisi että nyt se on valmis.
Nyt mennään emoalukselle testaamaan.

No, sitten lähdettiin merelle ja miehet sitoivat metallipallon laivan nosturin vaijeriin. Sitten pallo nostettiin veden ylle ja sitten alokas-insinööri tuli vaijeripihtien kanssa ja kehotti kaikkia olemaan hiljaa. Siinä sitten hiljaisen joukon katsellessa alokas klipsaisi vaijerin poikki ja metallipallo molskahti veteen. Kun pallo hiljalleen alkoi täyttyä vedellä ja upota, kuului ääni: "UGGLI MUGGLI BLUBLUBLUBLU UGLUGLU UGGLI MUGGLI". Sitten alokas-insinööri sanoi että "semmoinen se "ugli mugli oli"...
Jokapäivä työkaluna Belarus
505 1983
920S 2002
952GL 2003
"Belaruksen hallinta on helpointa siihen suuntaan mihin se on jo menossa"
Kerho facebookissa
Vilske
Viestit: 3039
Liittynyt: 24 Heinä 2007, 19:16
Paikkakunta: Iitti

Re: Hauskaa :)

Viesti Kirjoittaja Vilske »

Kreikalle takuulla :mrgreen:
Liitteet
Kreikka vs. Suomi.jpg
Kreikka vs. Suomi.jpg (32.5 KiB) Katsottu 2953 kertaa
Jokapäivä työkaluna Belarus
505 1983
920S 2002
952GL 2003
"Belaruksen hallinta on helpointa siihen suuntaan mihin se on jo menossa"
Kerho facebookissa
Vastaa Viestiin