Mistä löytää valmistenumeron?

keskustelu kaikista koneista ja vehkeistä

Valvoja: pelarusmaisteri

quanttumi
Viestit: 11
Liittynyt: 11 Marras 2015, 15:44

Mistä löytää valmistenumeron?

Viesti Kirjoittaja quanttumi »

Moi!
Eli traktori on Belarus 820 ja valmistenumeron paikkaa kyselisin? Kaikenlaisia numerosarjoja on ympäri traktoria mutta mikä niistä on valmistenumero?
Lisäksi kysyisin että mikä on kun vasen pyörä viipottaa pitkällä välyksellä käännellessä ja ohjaus varsin raskas myös..? Mistä pitäis liikkeelle lähteä?
Kiitos!
MTZ
Viestit: 295
Liittynyt: 05 Joulu 2007, 22:21
Paikkakunta: Nastola

Re: Mistä löytää valmistenumeron?

Viesti Kirjoittaja MTZ »

Vasemmassa runko aisassa pitäis numero olla.
501 -76 turbo
MF 135
Zetor 25A
Harkov T150
Storm1
Viestit: 41
Liittynyt: 06 Tammi 2015, 14:49

Re: Mistä löytää valmistenumeron?

Viesti Kirjoittaja Storm1 »

Ilmeisesti vanhempi 820, kun pyörä vipottaa. Kutakuinkin samat paikat hakisin, mitkä itsellä 52:sessa korjannu... Kääntökynkkä on ollu löysässä, navan pystyputki "holkki" ollut väljä. Ohjauksen hydrauliikan tarkistus, jos on ilmakuplia kierrossa=yleensä imuvuoto (korjattu itseltä), ohjauksen paineet voi tarkistaa, mutta belkun ohjauksen pumppu lienee sen verran tukeva, etten ensimmäisenä sitä epäilisi. Itseltä hajonnut kerran jousen aluslaakeri ja kertaalleen raidentangon pään pallo kiristynyt itsekseen, kunnes katkesi juuresta (lukitus lanka oli kadonnut). Jos kaikki nivelet ja kääntyvät/luistavat paikat on rasvattu ja säädetty niin kyllä belkkua pyörittelee urakkanupilla, vaikka oma onkin kuormaajalla varustettu toteemiohjauksella.

Enemmän käytetyissä pyöräkuormaajissa tapaa joskus ehtoopuolella olevia orbeja, jotka hitaasti käännettäessä hakkaavat melkoisesti.

Olikos toi jo puhtaasti hydraulisella ohjauksella, vain oliko tossa vielä jotain toteemista tallella?
Vastaa Viestiin