starttimoottori jubana

keskustelu kaikista koneista ja vehkeistä

Valvoja: pelarusmaisteri

belmatti
Viestit: 55
Liittynyt: 23 Joulu 2010, 09:00

starttimoottori jubana

Viesti Kirjoittaja belmatti »

ostin jubana startin Greeneltä,solenoidi hajosi takuuaikana
muuten toimii loistavasti eli kannattaa ostaa varasolenoidilla
kyseinen startti ,ettei puuhat keskeydy .Hinta halpa ja solenoidin vaihto
nopea ja helppo.Startti on vaihteistolla
JariS
Viestit: 29
Liittynyt: 25 Heinä 2007, 17:09
Paikkakunta: Humppila

Re: starttimoottori jubana

Viesti Kirjoittaja JariS »

http://www.belkku.fi/foorumi/viewtopic. ... 2&start=15
Tuolla minun startti episodista, kävi eestissä ja tuli takaisin, kun ei kuullemma vikaa ollut, no uusi asennus ja johan heräs henkiin, mutta solenoidi paloi ekalla yrittämällä kiinni ja startti jäi päälle, no onneksi oli päävirtakytkin....ei tuo laatu kovin vakuuttanut minua, moni kakku päältä kaunis sanoisin, ei sitä mielellään huonoa ostaisi, mutta pitää kai ne oppirahat aina välillä maksaa.

No, onhan tuo nyt paikoillaan ja käymään saatu....vielä.
Zetoristi
Viestit: 105
Liittynyt: 16 Heinä 2009, 20:32

Re: starttimoottori jubana

Viesti Kirjoittaja Zetoristi »

-joo se pitää näisä itävehkeisä, mulla tosin nykyään Zetori, hyväksyä että tehtaan ja varaosatoimittajien toleranssit rohki isot, vaan iso se on maaki.
mtz82
Viestit: 58
Liittynyt: 27 Syys 2007, 09:21
Paikkakunta: Imatra

Re: starttimoottori jubana

Viesti Kirjoittaja mtz82 »

Otsikko sattuu hyvin tähän asiaan. Tuli talvella startin vaihto, nyt oli tuota Jubanaa tarjolla eestissä. Toimiihan se, mutta yksi "ominaisuus" siinä heti ilmeni. Pitkän pakkastartin jälkeen kokeilin onko startti paljonkin lämmennyt. No ei ollut, mutta starttia kasassa pitävät pitkät pultit oli tulikuumat, eli maapuolen virta kulkee startin päädystä maihin pelkästään pulttien läpi. Vikahan tuo on, ei noin saa olla. Pitää vielä avata startti ja putsata maalit kentän päistä pois, saattaa pyöritys vielä parantua. Päätyyn ei oikein saa kunnon maatouvia mihinkään kiinni. Hyvä puoli tuossa on se, että mahtuu menemään paikalleen vaikka on etukuormaaja, on helppo rassata.
mtz82
Kulakki
Viestit: 187
Liittynyt: 21 Marras 2015, 18:58
Paikkakunta: Etelä-Savo

Re: starttimoottori jubana

Viesti Kirjoittaja Kulakki »

Itsellä ollut käytössä nyt reilu neljä vuotta, ja käyttö ei ole ihan päivittäistä, mutta ihan hyvin on Jubana pelannut. Kylmäkäynnistyksiä en ole monta tehnyt kun sähkö tulee hollille. On Kiinassa tehty tuo startti, ehkä solenoidin muovikoppa on liettualainen. Heti eka startilla solenoidi hirtti kiinni, mutta kun rasvasin solenoidin ankkurin ohuesti ep-vaseliinilla, ei ongelmaa ole sen jälkeen ollut. Ja pyörittää rivakasti verrattuna alkuperäiseen.
Kulakki
Viestit: 187
Liittynyt: 21 Marras 2015, 18:58
Paikkakunta: Etelä-Savo

Re: starttimoottori jubana

Viesti Kirjoittaja Kulakki »

Joo, en asiaa tunne sen tarkemmin, mutta jossain kohtaa tuossa startissa oli leima, jonka tulkitsin kiinalaisiksi kirjoitusmerkeiksi. Samanlainen startti löytyi myös alibaba sivustolta, ja valmistaja vaikutti nimen perusteella kiinalaiselta.
Vastaa Viestiin